ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Borsa İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

ÖNDER'in öncülüğünde 81 ilde eşzamanlı olarak İmam Hatip Okullarında   "Dersimiz Filistin Basın Açıklaması" gerçekleştirildi. Bist Kaihl ailesi olarak  bu gemide yer alıp Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirttik. Ayrıca tüm dünyayı işgal ve soykırıma dur demeye çağırdık. Safımız belli Elhamdülillah...

Kas

Gazze'ye destek amacıyla Ebu Sadık Sosyal ve Fen Bilimleri Ortaokul ve Lisesi tarafından hazırlanan kermese öğrencilerimizle  birlikte katıldık. Akabinde okul müdürümüz Ahmet ÖZBEK müdür başyardımcımız Mehmet ABACI ve Arapça öğretmenimiz Ömer MAÇİN Kızılay'a kan bağışında bulundular

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı ve ardından sınıf rehber öğretmenleri tarafından sınıf veli toplantıları yapıldı.

Ekm

Okulumuza başlayan 9. sınıf öğrencilerimize 'Temizlik ve Hijyen' konulu seminer verildi.

Okul idaremizin desteğiyle organize edilen seminerde öğretmenimiz Ceren ÖZENÇ tarafından temizlikle ilgili genel bilgiler verildi. Ardından öğretmenimiz Emine KAYA tarafından temizliğin dinimizdeki önemi ve Peygamber Efendimiz Hz Muhammed'in (sav) temizlik adabı hakkında bilgi verildi. Program sonunda öğrencilerimize hijyen paketi dağıtıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda hazır bulunuşluk sınavı yapıldı. 9-10-11-12. sınıf öğrencilerimizin katıldığı hazır bulunuşluk sınavıyla öğrencilerimizin öğrenme eksikliklerini tespit etmek, zümre öğretmenler tarafından gerekli tedbirler alınarak akademik başarıyı arttırmak ve eksik kazanımları telafi etmeye yönelik çalışmalar yapılması amaçlanmaktadır.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Emine KAYA tarafından okulumuz pansiyonunda Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) hayatı ve sünnetleri ile ilgili sohbet gerçekleştirildi. Öğrencimiz Fatma KAYAN tarafından yapılan Kur'an-ı Kerim tilaveti ardından salavatlar eşliğinde gül suyu ve lokum ikramı yapıldı.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz pansiyon müdür yardımcısı Fikret KILINÇ tarafından bu yıl ilk kez pansiyonda kalacak öğrencilerimiz için pansiyon genel kuralları hakkında bilgiler verildi. Yeni eğitim öğretim dönemi için öğrencilerin beklenti ve talepleri alındı.

Daha sonra belletmen öğretmenlerle yapılan toplantıda pansiyonla ilgili istişalerler yapıldı. Pansiyon yönerge konuları hakkında konuşuldu. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda birtakım etkinlikler gerçekleştirildi. İlk olarak sabah öğrencilere insanlığa müjde olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (sav) hayatı ve dinimizdeki önemi ile ilgili konuşma yapıldı. Sonrasında öğrencilerimize gül suyu çikolata ikram edildi. Hatimler indirildi ve duası yapıldı. Hz peygamberin hayatı ile ilgili kısa film ve videolar izletildi. Gün boyu teneffüs aralarında salavatlar koridorlarda hoş bir sada bıraktı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla okulumuza gelen 9. sınıf öğrencilerimize okula uyum etkinlikleri kapsamında okul tanıtımı yapıldı. Okulun işvelsel mekanları gezdirildi ve okulun işleyişi hakkında bilgi verildi. Yeni eğitim ve öğretim yılında siz değerli öğrencilerimize başarılar dileriz. Ailemize hoşgeldiniz.

Kas

018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı, Okulumuzda Bağımlılıkla Mücadele başlığı adı altında okul idaresi olarak bir toplantı yapıldı.