ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Borsa İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Kahta, Sincik,Gerger ve Samsat ilçeler arası tüm liselerin katılımıyla okulumuz mangala turnuvasında birinci olmuştur. Okulumuzu temsil eden öğrencimiz Büşra ASLAN'ı ve koordinatör öğretmenimiz Ahmet DAĞ'I tebrik ederiz.

Mrt

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahta İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen "Rehberim Peygamberim" konulu  liseler arası bilgi yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz 3. olarak başarılarıyla okulumuzu gururlandırmışlardır. Öğrencilerimize ve onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kıymetli eğitimci yazar Dr. Halit ERTUĞRUL gençlik buluşmaları kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle buluştu. Samimi bir sohbet havasında konuşmalarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize hayat boyu kendilerine rehber olacak ve ışık tutacak birtakım nasihatlerde bulundular. Konuşmalarının ardından öğrencilerimizin kitaplarını imzaladılar. Kendisine bu samimi konuşmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimizle 2. dönemin ilk haftasını verimli geçirmek amacıyla kamp programı ve soru çözüm saati düzenlendi.

Şbt

6 Şubat depremi sene-i devriyesi sebebiyle okulumuz pansiyonunda dempremde vefat eden vatandaşlarımız için "Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programı" düzenlendi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı Yapıldı.

Ara

Okulumuz  Müdürü Ahmet ÖZBEK'ten Filistin Yararınıa Yapılan Kermese Katkı Sunan Personele Teşekkür Etti.

Ara

"Sen yoksan bir kişi eksiğiz" sloganıyla başlattığımız mescit buluşmalarına bekliyoruz.Hay ales-salat

Ara

Okulumuz pansiyon öğrencilerine "Gözümün Nuru Namaz" poragramı gerçekleştirdirildi.

Okulumuz öğrencilerinden Habibe KAYAN'ın Kuran tilaveti ile başlayan programımız Kahta Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Melek YAVUZ hanımefendinin Namaz Bilinci  sohbeti  ve ardından İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Medine YAMAN'ın  duasıyla sona erdi. Program sonunda öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan hediyeler öğrencilerimize verildi.

Ara

Okulumuzda münzara yarışmaları başladı. Münazara kulübü öncülüğünde gerçekleştirilecek olan yarışmalarımızda tüm sınıflarımıza başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuzda Filistin yararına kermes yapıldı.

Ara

Okul Müdürümüz Ahmet Özbek tarafından ders denetimleri yapıldı.

Ara

Okul Müdürümüz Ahmet ÖZBEK 12. sınıf öğrencilerimizle durum değerlendirmesi yaptı.

Kas

Okul müdürümüz aynı zamanda Kahta Eğitim Bir Sen Başkanı Ahmet ÖZBEK  öğretmenlerimize hediye takdiminde bulundu.

Kas

ÖNDER'in öncülüğünde 81 ilde eşzamanlı olarak İmam Hatip Okullarında   "Dersimiz Filistin Basın Açıklaması" gerçekleştirildi. Bist Kaihl ailesi olarak  bu gemide yer alıp Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirttik. Ayrıca tüm dünyayı işgal ve soykırıma dur demeye çağırdık. Safımız belli Elhamdülillah...