ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Borsa İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2023

Yks Haberleri Burada Yapılacak

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ramazan AKATAY tarafından 12.sınıf öğrencilerine, YKS(TYT, AYT, YDT) sınav sistemi, önlisans ve lisans bölümleri hakkında bilgiler verildi, sınava girmek isteyen öğrencilerin başvuruları yapıldı. Milli savunma üniversitesi hakkında öğrenciler bilgilendirildi. 10. ve 11. Sınıf öğrencilerine ise ders seçimi, YKS(TYT, AYT, YDT) sınav sistemi, önlisans ve lisans bölümleri hakkında bilgiler verildi.

Şbt

Gerçekleştirilen Kamp Programı İle İlgili Değerlendirme Toplantsı Yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 22-28 Ocak tarihlerinde planlanan gündüzlü kamp programı gerçekleştirildi. Kamp bitiminde ise deneme sınavı yapıldı.

Ara

Hedef YKS projesi kapsamında okulumuzca planlanan TYT-AYT deneme sınavı tarihleridir.

Ara

Hedef YKS 2023 Hedefi Kapsamında TYT Denemelerine Devam Ediyoruz.

Kas

12. Sınıf öğrencilerimize TYT-AYT deneme sınavlarımız başladı.

Kas

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında akademik takip komisyonumuzun kurulmasının ardından proje koordinatörümüz Ahmet DAĞ tarafından öğretmenlerimize sınav süreciyle ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

Kas

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında velilere bilgilendirme toplantısı yapıldı. Velilerimize sınavla ilgili bilgiler verildi.Okul-veli işbirliği içinde olunması gerektiği vurgulandı.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz .